Γενικές Οδηγίες Χρήσης

Η Μάσκα Προσώπου Κοινότητας, αυξημένης ατομικής φροντίδας, «Half Face Mask – GFP 002M/C», της Mediline Isothermal Solutions κατασκευάζεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του οδηγού CWA17553:2020 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τυποποίησης (CEN) ως προς τις απαιτήσεις, μεθόδους δοκιμών και χρήσης των μασκών κοινότητας. Είναι πολλαπλών χρήσεων και ειδικά σχεδιασμένη και μελετημένη ώστε να επιτρέπει την άψογη εφαρμογή στο πρόσωπο, καλύπτοντας πλήρως τη μύτη και το στόμα του χρήστη.

Ο εργονομικός σχεδιασμός της, με γνώμονα την άνεση του ατόμου που τη φορά, προσφέρει εύκολη και άνετη αναπνοή, ελαχιστοποιώντας στο μέγιστο δυνατό την αντίσταση στη ροή του αέρα τόσο κατά την εισπνοή όσο και κατά την εκπνοή.


Ιδανική για χρήση εσωτερικών και εξωτερικών δραστηριοτήτων, όπου δεν είναι δυνατόν να τηρηθούν οι καθορισμένες αποστάσεις ασφαλείας.

  • Κατασκευάζεται από πλήρως ανακυκλώσιμο, υποαλλεργικό μη-υφαντό ύφασμα πολυπροπυλενίου υψηλής πυκνότητας και είναι κατάλληλη για όλα τα μεγέθη προσώπων ενηλίκων.
  • Μηδενικής διαπερατότητας επικαθήμενων σταγονιδίων νερού που την καθιστά αυξημένης φροντίδας και ασφάλειας σε σχέση με άλλα υφάσματα (βαμβακερά, πάνινα).
  • Προσαρμόζεται εύκολα στο πρόσωπο ενώ παραμένει σταθερή κατά την ομιλία και δεν καταπονεί.
  • Επαναχρησιμοποιούμενη και πλενόμενη, σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Sanitation Health/Boiling Water), όπου υψηλή απολύμανση επιτυγχάνεται όταν τα υλικά τοποθετούνται για 1 λεπτό σε νερό που βράζει στους 100οC (η έκθεση σε θερμοκρασία άνω των 70οC είναι ικανοποιητική για την απενεργοποίηση παθογόνων βακτηρίων, ιών και πρωτόζωων σε λιγότερο από 1 λεπτό). Το υλικό κατασκευής της είναι ανθεκτικό να τοποθετηθεί και σε νερό που βράζει για χρονικό διάστημα, ικανό να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό επίπεδο απολύμανσης. Σιδερώνεται, χωρίς να είναι αναγκαίο, μόνο με χρήση πανιού/υφάσματος. Συνιστάται πλύσιμο πριν από την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση.

Η μάσκα πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές της ατομικής υγιεινής και να απολυμαίνεται μετά από κάθε χρήση της πριν επαναχρησιμοποιηθεί. Εάν παρατηρηθεί οποιαδήποτε φθορά της μάσκας ή των μερών της (π.χ. ελαστικός ιμάντας), αυτή θα πρέπει να απορρίπτεται. Θα πρέπει να ελέγχεται προσεκτικά η μάσκα πριν και μετά από κάθε χρήση.

Ελληνικής κατασκευής

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ